keskiviikko 3. elokuuta 2011

Miljardöörin poika, osa 4

Luku 1.



Osa 4.


(tarina jatkuu vauhdikkaampana)
                     Matias ja Marika menivät seuraavana päivänä gondoli ajelulle. Matias otti rahansa mukaan vartioidakseen niitä. He menivät kauas rannasta jolloin kuski pysäytti. "Miksi me pysähdyimme?" Matias ihmetteli. "Jäimme jumiin." kuski sanoi ja alkoi kaivella taskujaan. "No yritä saada vauhtia. Minun pitää päästä lentokoneeseen kello kaksitoista.






                    "Kyllä tämä tästä." kuski sanoi ja vetäsi ohjaus sauvan pois mudasta. "No nyt minun täytyy päästä lentokentälle." Matias sanoi. "Mutta sinne sinä et pääse." kuski sanoi ja vetäisi pistoolin taskustaan. "Hyvä kun otit rahasi mukaan. Anna ne tänne." kuski sanoi ja vetäsi rahanipun  Matiaksen kädestä. Matias potkaisi kuskilta aseen pois mutta samalla kuskilta tippui Matiaksen rahanippu syvälle veteen. Marika sitoi kuskin ja ohjasi heidät takaisin rannalle. "Se oli rohkeasti tehty Matias." Marika sanoi. "Opettelen yksinäni itsepuolustusta. Ja hyvä että annoin sinulle rahaa. Siitä varmasti riittää minun lentolippuuni." Matias sanoi. "Ei sinun lippuusi. Vaan meidän molempien." Marika sanoi. "Mitä tarkoitat Marika?" Matias ihmetteli. "Rakastan sinua." Marika sanoi.



                    Kun Matias ja Marika pääsivät takaisin Suomeen niin he olivat jo klo 20.00 kirkossa. "Tahdon." Marika sanoi. Niin oli Matiaksen ja Marikan häät alkaneet ja kaikki oli taas onnellisia. Paitsi tietysti eräs, joka istuu tällä hetkellä venetsian vankilassa.


LOPPU.

3 kommenttia:

  1. Olipas tosiaan vauhdikas loppu, mutta niin ihanan romanttinen ;o)
    Sitten vaan seuraavaa tarinaa kirjoittelemaan.

    VastaaPoista
  2. Olipas vauhtia ja jannitysta.Mutta loppu hyvin,kaikki hyvin.

    VastaaPoista