torstai 14. heinäkuuta 2011

Miljardöörin poika, osa 3

Luku 1.






                    "Vajaa 10 000 euroa?" Marika kysyi. "Kyllä. Muuten mennäänkö katsomaan Mona Lisaa?" Matias sanoi. "Hyvä ajatus." Marika sanoi ja söi. Hetken kuluttua he olivat Louvre nimisessä museossa. He olivat väen tungoksen keskellä mutta näkivät silti maalauksen. "Leonardo da Vinci oli renessanssin parhain keksijä, tutkija ja taidemaalari." Matias totesi. "Totta. Mennään varaamaan lennot meille." Marika sanoi. Pian he olivat lentokentällä jossa Marika puhui puhelimessa vanhempiensa kanssa. "Nous nous réservons deux billets pour Venise." Matias sanoi ja maksoi liput. Lippumyyjä antoi liput ja sanoi: "S'il vous plaît." Sitten kun he kävelivät odotushuoneeseen, niin kuului kuulutus. "Vol pour Venise s'éloigne de numéro de station quatre. Flight to Venise departs from station number four." kuuluttaja ilmoitti. "Mennään koneeseen jo. Siispä laiturille numero neljä." Matias sanoi.






                    Pian he olivat koneessa joka nousi hetken kuluttua. "Mistä löydämme vanhempasi?" Matias kysyi. "He sanoivat olevansa lentokentällä. He ovat jo varanneet hotellin ja kun sanoin heille sinusta niin he pyysivät sinuakin asumaan hetkeksi hotelliin." Marika sanoi. "Niinkö? Se olisi mukavaa." Matias sanoi ja kone lensi jo sveitsin yllä.







                     Pian kone laskeutui Venetsian lentokentälle jossa Marikan vanhemmat tulivat heitä vastaan. "Marika tulithan sinä sieltä vihdoin. Ja sinäkö olet se Matias? Olen Ritva ja hän on Matti." Marikan äiti sanoi. "Hauska tutustua." Matias totesi. He menivät hotellille taksilla ja lähtivät siellä hotellin ravintolaan syömään sillä kaikilla oli taas nälkä.

1 kommentti: